top of page
simplyhappy_work illustratie zonder baas

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Coaching

Je bent ambitieus en hebt bewust gekozen om je carrière als professional voort te zetten. Je bent niet van plan om je uit de naad te werken enkel voor het hoogst haalbare. Je wilt veel bereiken, maar niet ten koste van je privé leven, sociale contacten en je gezondheid. Je maakt je best zorgen over het grote verloop van collega's, het hoge ziekteverzuim en de sfeer op kantoor.  De afgelopen jaren van thuiswerken, gemis aan de gezelligheid van kantoor en de ontstane afstand helpen daar niet bij. Het is tijd voor verandering.   

Herken je dit?

 

Je voelt je niet 100% thuis bij de huidige hiërarchische bedrijfscultuur op kantoor. Het sluit niet aan bij de jongere, ambitieuze en gemotiveerde generatie. Het is ouderwets en is vooral gedreven door omzet en financiële winst. De werkdruk is al jaren hoog en het is een veeleisende omgeving. Hier ben je niet bang voor maar het vraagt wel heel veel van iedereen. Is die prijs niet te hoog? 

Er zijn steeds meer stressklachten van collega's om je heen en je merkt zelf ook dat het lastig is echt los te komen na een pittige werkweek. Je staat altijd aan en werken op zondagmiddag is meer regel dan uitzondering. Ontspanning heb je echt in te plannen in je agenda en streep je als eerste toch weer weg.   

Je hebt het gevoel steeds meer alleen te staan omdat om je heen jonge collega's uitvallen dan wel een overstap maken naar een andere organisatie. Bij wie kan jij terecht met je zorgen en vragen? Jij wilt graag bouwen. Omdat dat wel je doel is: succesvol worden en uitblinken in je vak en ook floreren in het leven.   

SHAW happy wall groen.jpg

Stel je eens voor?

 

Na een dag werken op kantoor heb je echt lekker gewerkt aan een ingewikkeld project van een internationaal bedrijf. Je hebt prettig samen gewerkt met je collega of manager en veel geleerd, zowel inhoudelijk als op professioneel vlak.  De kantoorlunch was ook gezellig. De onderlinge sfeer is echt plezierig, collegiaal en ontspannen. Iedereen is uiterst behulpzaam naar elkaar. Jong en oud, ervaren of starter. 

Het evenwicht tussen werk en privé is heel helder. Je deelt je werkdag in naar eigen behoefte en uiteraard rekening houdend met het team. Daar is over en weer duidelijke communicatie over en daardoor ook begrip en wederzijds respect. Je weet waar je aan toe bent en wat wordt verwacht. Hierdoor voel je je vrij om thuis te werken als jou dat beter uitkomt of meer dagen naar kantoor te gaan. Het is flexibel, hybride en je hebt daar zelf verantwoordelijkheid over.  

Je hebt steeds beter je draai gevonden om succesvol te zijn in je vak. Je leert en groeit elke dag weer. Je hebt plezier met de collega's. Je hebt een leuke groep jonge en ervaren professionals om je heen die allemaal gemotiveerd zijn. Het verloop is ook minder groot en daardoor is de rust ook merkbaar. Er heerst een prettige werksfeer waar jij als persoon echt tot je recht komt en je 100% jezelf bent. 

Je zorgen over uitval door hoge werkdruk en stress zijn ook verdwenen. Je werkt met groot plezier, je productiviteit is hoog zonder dat je daar heel hard je best voor doet. Je hebt genoeg energie voor een rondje hardlopen aan het einde van de dag. Je bent beter in balans en je werkt efficient. Bovendien heb je tijd over voor ander dingen in het leven die belangrijk voor jou zijn.  

Wil jij je nu beter voelen en met meer plezier en vertrouwen je werk als jonge professional doen? Vul dan het formulier in. Ik kom dan binnen 36 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie. 

Simply Happy Fans

"Martine is een fijne scherpe coach met humor, relativeringsvermogen en oog voor de mens. Ze is eerlijk in wat ze ziet gebeuren en kan daarin een mooie spiegel zijn! Verder vind ik haar zeer zorgvuldig en kun je op haar bouwen!"

Paula Dillema, eigenaar van Business & zo

bottom of page