SHAW moodboard-1.jpg

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Broodje Geluk & Ebooks

Mijn visie op een succesvol en aantrekkelijk advocatenkantoor met bevlogen medewerkers is simpel en bovenal praktisch. Er is geen enorme ommezwaai of transformatie nodig. Denk groot en begin klein. Zet elke dag zelf een stap in de goede richting en stel bij als dat nodig is. Wanneer je daarbij hulp nodig hebt, neem contact met mij op. Om je te inspireren en in beweging te krijgen heb ik een aantal gratis tips voor je. 

Broodje Geluk

Een online boost van 45 minuten tijdens de lunch over werkgeluk en welzijn. Enthousiast, inspirerend en boordevol tips en ideeën, zodat jij werk maakt van jouw werkplezier. In 2021 deden 350 personen mee!  

In 2022 blijft Broodje Geluk op het menu staan. Een reeks van 4 Broodjes is gepland en jij kan hier nu al jouw VIP plek reserveren.   

Donderdag 12 uur: 

17 maart ​(happy hybride) 

16 juni (ideale werk-privé balans)

22 september (duurzaam geluk) 

24 november (omarm stress) 

Het is een uitstekende start voor het creëren van werkgeluk, welzijn en engagement. De reacties zijn geweldig positief.

Het smaakt altijd naar meer! 

Werk+prive balans

Voor medewerkers is een goede werk-privé balans een topprioriteit. Kantoren weten dat maar ze worstelen met de inrichting hiervan.

 

Aan de hand van 4  stappen ontdek jij hoe jij zelf een concrete combinatie creëert rond jouw werk en privé. 

Na het lezen van mijn E-book heb jij meer inzicht in je eigen wensen en behoeften. Ook kan jij met een concreet plan het gesprek aangaan met je manager of HR over jouw ideale situatie.  

Het is een praktisch en simpel E-book met duidelijke stappen naar een ideale werk+prive balans. 

30 minuten kennismakingsgesprek 

Wil jij aan de hand van de uitslag van de Veerkracht zelftest of aan de hand van een blog of artikel verder praten over het bouwen aan een duurzame bedrijfscultuur? Of wil je jouw ideeën en gedachten over het creëren van aantrekkelijke werkgever toetsen? 

Ik maak graag tijd vrij in mijn agenda voor een gratis gesprek van 30 minuten via de telefoon of online. In dit gesprek geef ik je 3 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. 

In 12 basisstappen naar een modern en ambitieus kantoor

Je wilt bouwen aan een modern en ambitieus kantoor zodat je de komende 7 tot 10 jaar vol vertrouwen tegemoet ziet.

 

Op kantoor staat een pingpong tafel, er is een gezonde lunch en jullie vieren regelmatig een feestje met elkaar. Je merkt dat er meer (en andere zaken) nodig zijn om de nieuwe generatie juristen aan je kantoor te binden. 

Wanneer jij hier meer over wilt weten, is er mijn tweede E book met 12 basisstappen naar een succesvoller kantoor, dus vraag het nu hieronder aan, 

WiWil jij 

Wil jij af en toe the Happy Post ontvangen in je mailbox? Vol inspiratie, nieuwe afleveringen van de podcast en een fijne blog. 
SHAW happy wall groen.jpg

Simply Happy Fans

"Martine is een fijne scherpe coach met humor, relativeringsvermogen en oog voor de mens. Ze is eerlijk in wat ze ziet gebeuren en kan daarin een mooie spiegel zijn! Verder vind ik haar zeer zorgvuldig en kun je op haar bouwen!"

Paula Dillema, eigenaar van Business & zo