Simply Happy at Work

Martine Behrens - Gratis tips & Ebooks

Mijn visie op een succesvol en aantrekkelijk advocatenkantoor met bevlogen medewerkers is simpel en bovenal praktisch. Er is geen enorme ommezwaai of transformatie nodig. Denk groot en begin klein. Zet elke dag zelf een stap in de goede richting en stel bij als dat nodig is. Wanneer je daarbij hulp nodig hebt, neem contact met mij op. Om je te inspireren en in beweging te krijgen heb ik een aantal gratis tips voor je. 

19 inspirerende praktijkvoorbeelden

Op school mocht je niet afkijken bij de ander. Inmiddels hebben we geleerd dat inspiratie opdoen ongelooflijk helpt in je eigen proces naar een duurzame bedrijfscultuur. Ik heb uit de praktijk een aantal prachtige voorbeelden voor jullie verzameld. Wanneer jij dit ook wilt, vraag het E book nu of morgen aan. Allerlei (internationale) bedrijven hebben mooie 'best practices' die jij kan toepassen op jouw eigen kantoor. 

Test hier nu je veerkracht

Aan de hand van 10 vragen ontdek jij hoe veerkrachtig je op dit moment bent. Hoe gelukkig ben jij met je werk? ​Hoe is de relatie met je manager? 

Na het invullen van de vragen krijg jij direct inzicht en het resultaat van je eigen veerkracht en energie op de werkvloer. 

Het is een gratis zelftest die je op elk moment kan doen. Dat is ideaal, dus doe de test!  

30 minuten kennismakingsgesprek 

Wil jij aan de hand van de uitslag van de Veerkracht zelftest of aan de hand van een blog of artikel verder praten over het bouwen aan een duurzame bedrijfscultuur? Of wil je jouw ideeën en gedachten over het creëren van aantrekkelijke werkgever toetsen? 

Ik maak graag tijd vrij in mijn agenda voor een gratis gesprek van 30 minuten via de telefoon of online. In dit gesprek geef ik je 3 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. 

In 12 basisstappen naar een modern en ambitieus kantoor

Je wilt bouwen aan een modern en ambitieus kantoor zodat je de komende 7 tot 10 jaar vol vertrouwen tegemoet ziet.

 

Op kantoor staat een pingpong tafel, er is een gezonde lunch en jullie vieren regelmatig een feestje met elkaar. Je merkt dat er meer (en andere zaken) nodig zijn om de nieuwe generatie juristen aan je kantoor te binden. 

Wanneer jij hier meer over wilt weten, is er mijn tweede E book met 12 basisstappen naar een succesvoller kantoor, dus vraag het nu hieronder aan, 

WiWil jij 

Wil jij af en toe the Happy Post ontvangen in je mailbox? Vol inspiratie, nieuwe afleveringen van de podcast en een fijne blog. 

Simply Happy Fans

"Martine is een fijne scherpe coach met humor, relativeringsvermogen en oog voor de mens. Ze is eerlijk in wat ze ziet gebeuren en kan daarin een mooie spiegel zijn! Verder vind ik haar zeer zorgvuldig en kun je op haar bouwen!"

Paula Dillema, eigenaar van Business & zo

Contact

Simply Happy at Work

 

Amsterdam

info@simplyhappyatwork.nl

Member of Global partnership van Happiness Business school 

Lees hier de privacyverklaring en de algemene voorwaarden

Voor vragen, E-book 'Geluk in de praktijk' of 'Succesvoller' of een kop koffie:

© 2018-2021 by KH 

info@mysite.com

123-456-7890

  • Black LinkedIn Icon
  • YouTube
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Spotify Icon
  • Black SoundCloud Icon
  • iTunes