top of page
SHAW moodboard-1.jpg

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Broodje Geluk, Talks & E-books

Mijn visie op een succesvolle en ambitieuze carriere als jonge professional of aankomend manager is simpel en bovenal praktisch. Er is geen enorme ommezwaai of transformatie nodig. Denk groot en begin klein. Als eerste heb je een besluit te nemen. Vervolgens zet je elke dag zelf een stap in de goede richting en stel bij als dat nodig is. Wanneer je daarbij hulp nodig hebt, neem contact met mij op. Om je te inspireren en in beweging te krijgen heb ik een aantal gratis tips voor je. 

Broodje Geluk

Een online boost van 45 minuten tijdens de lunch over werkgeluk en welzijn. Enthousiast, inspirerend en boordevol tips en ideeën, zodat jij werk maakt van jouw werkplezier.  

In 2021 ben ik gestart met Broodje Geluk. Het zijn 9 sessies geweest die positief zijn ontvangen door meer dan 350 enthousiaste deelnemers die de training met een 7,5 of hoger hebben beoordeeld! 

Het is een uitstekende start voor het creëren van werkgeluk, welzijn en engagement. 

Het smaakt altijd naar meer! Luister hier naar een aflevering van mijn podcast over Broodje Geluk

Werk+prive balans

Voor medewerkers is een goede werk-privé balans een topprioriteit. Kantoren weten dat maar ze worstelen met de inrichting en uitvoering hiervan.

 

Aan de hand van 4  stappen ontdek jij hoe jij zelf een ideale combinatie creëert rond jouw werk en privé. 

Na het lezen van mijn E-book heb jij meer inzicht in je eigen wensen en behoeften. Ook kan jij met een concreet plan het gesprek aangaan met je manager, partner of HR over jouw ideale situatie.  

Het is een praktisch en simpel E-book met duidelijke stappen naar een ideale werk+prive balans. 

30 minuten kennismakingsgesprek 

Wil jij aan de hand van de uitslag van de Veerkracht zelftest of aan de hand van een blog of artikel verder praten over jouw succesvolle carriere als advocaat of legal counsel? Of wil je meer inzicht in waar je talenten liggen en waar je energie van krijgt? 

Ik maak graag tijd vrij in mijn agenda voor een gratis Next Level gesprek van 30 minuten via de telefoon of online. In dit gesprek geef ik je 3 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan. 

Inspiratie talk "Friendly Friday" over werkgeluk en positieve werkcultuur

Werkgeluk is geen hype. De aandacht voor dit onderwerp is groeiende en dat is goed nieuws. 

Regelmatig word ik gevraagd om een Talk te houden over werkplezier, verbinding of het creëren van een positieve cultuur

Wil jij ook voor het teamoverleg, kwartaalmeeting, hei-sessie of andere gelegenheid geïnspireerd worden met een prikkelende boost die stof tot nadenken geeft? Kijk dan hier

close up spreker.jfif

WiWil jij 

Wil jij af en toe the Happy Post ontvangen in je mailbox? Vol inspiratie, nieuwe afleveringen van de podcast en een fijne blog. 
SHAW happy wall groen.jpg

Simply Happy Fans

"Martine is een fijne scherpe coach met humor, relativeringsvermogen en oog voor de mens. Ze is eerlijk in wat ze ziet gebeuren en kan daarin een mooie spiegel zijn! Verder vind ik haar zeer zorgvuldig en kun je op haar bouwen!"

Paula Dillema, eigenaar van Business & zo

bottom of page