Simply Happy at Work

Martine Behrens -1 op 1 traject

Aan de slag met elkaar in een persoonlijke sfeer. Samen bezien waar het kantoor op dit moment staat en bepalen waar je over 10 jaar wilt zijn. We nemen plaats in de helikopter en in 6 sessies maken we een plan. Een plan voor een rooskleurige toekomst. Ik leg het traject uit aan de hand van een aantal veelgestelde vragen. 

Bouw aan een toekomstbestendig kantoor

Hoe ziet dit traject eruit?

 

Het is een traject waar we 4 stappen doorlopen. In persoonlijke gesprekken van 1,5 uur gaan we aan de slag. We zoomen in op de verschillende aspecten van kantoor die nodig zijn om een modern en toekomstbestendig kantoor te bouwen. Het is een kantoorgebonden en dus uniek traject. Na deze 6 sessies heb je een concreet plan met heldere stappen in handen.

 

Kunnen we dit traject niet direct met het hele kantoor volgen?

 

Dat is een mogelijkheid en tegelijk kies ik daar niet voor. Mijn ervaring leert dat niet iedereen meteen enthousiast is om hiermee aan de slag te gaan. Dit traject werkt het beste 1 op 1. Op deze manier ben jij de ultieme ambassadeur en vanuit daar volgt meer nieuwsgierigheid, enthousiasme en draagvlak, Zo bereiken we het beste en meest duurzame resultaat. 

Hoe pas ik toe wat ik leer in het traject? 

Na de 6 sessies heb je een duidelijk plan, dat is afgestemd op jou en het kantoor. Het werkt met kleine stapjes die je simpel kan zetten. Jij weet als geen ander wat past op kantoor en waar de collega's enthousiast over zijn. Uiteraard adviseer ik je ook hoe veranderingen succesvol door te voeren. 

Wanneer moet ik dit traject niet doen? 

Dit traject is niet voor jou als het kantoor geweldig loopt en je je totaal geen zorgen maakt over de toekomst. Als iedereen elke dag met volle 100% energie aan de dag begint en ook weer vrolijk en voldaan naar huis gaat. Geloof mij: dan is het verspilde tijd. Koop snel een paar flessen bubbels en vier je successen met iedereen van kantoor en proost op een geweldige toekomst. 

Wanneer kan ik van start? 

We gaan van start als jij en ik er klaar voor zijn. Als je interesse hebt om te bouwen aan een modern en slagvaardig kantoor dan maken we een half uur de tijd voor elkaar. Bij een wederzijdse klik plannen we daarna de eerste sessie in. 

Welke investering vraagt dit traject? 

De 6 sessies duren elk 1,5 uur. Om de 3 weken plannen we een volgende. Tussendoor ontvang je informatie en opdrachten die ongelooflijk waardevol zijn en maximaal 20 minuten kosten. 

De investering van dit traject is € 947,50 excl BTW. 

SHAW koptelefoon.jpg

OVER MIJ

SHAW lavendel laptop.jpg

LEES MIJN BLOGS

SHAW radio micro.jpeg

LUISTER MIJN PODCAST

Simply Happy Fans

“Martine is fijne vrolijke kundige vrouw met humor en een eigen visie. Ik vond de workshop heel inspirerend en het heeft mij een stuk dichter bij mijn verlangen gebracht en inzichten gegeven op het gebied van mijn werk. Een aanrader!” 

— Reineke Jonker