simplyhappy_work zonder baas rood.jpg

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Legal Leadership

Aan de slag met elkaar in een persoonlijke sfeer. Samen bezien waar jij op dit moment staat en bepalen waar je over 10 jaar wilt zijn en hoe je daar komt vanuit werkplezier en vertrouwen. Herontdek jouw leven als advocaat, legal counsel of bedrijfsjurist. We onderzoeken een aantal belangrijke gebieden die jouw werkplezier bepalen en in 4 maanden maken we een persoonlijk en concreet plan. Een plan voor een toekomst waar jij vol vertrouwen naar toe werkt. Ik leg het traject uit aan de hand van een aantal veelgestelde vragen. 

1op1 coaching.jpg
Jouw leven als jonge jurist (4-7 jaar ervaring)

Hoe ziet dit traject eruit?

 

Het is een groepstraject van 4 maanden. We gaan aan de slag met 3 live dagen, online coaching en persoonlijke gesprekken. We zoomen in op de verschillende middelen, tools en vaardigheden die nodig zijn om ontspannen te werken in een omgeving waar jij jezelf bent en ook 100% gewaardeerd wordt. Het is een groep van maximaal 8 deelnemers en dus uniek traject. Na dit traject heb je een concrete toolbox in handen om succesvol te navigeren als juridisch professional. 

Hoe ontmoeten we elkaar?

We treffen elkaar live, online of een combinatie van beiden. Online zijn de sessies een uur of iets langer. Live zal dat 4 uur zijn op een mooie locatie centraal gelegen. 

Wat zijn de tussenopdrachten? 

Tussen de sessies door ontvang je opdrachten. In de sessies gaan we hierop door. Het is wel van belang dat jij tijd maakt en investeert in de praktische opdrachten om zo optimaal resultaat te halen. 

Hoe pas ik toe wat ik leer in het traject? 

Na het intensieve groepstraject heb je een set aan mooie vaardigheden in je bezit, dat is afgestemd op jou en jouw juridische carrière. Het werkt met kleine stapjes die je simpel kan zetten. Jij weet als geen ander wat bij jou past en waar je 100% enthousiast over bent. Uiteraard adviseer ik je ook hoe veranderingen succesvol en blijvend door te voeren. 

Wanneer moet ik dit traject niet doen? 

Dit traject is niet voor jou als jij de leukste baan van de wereld hebt en jij elke dag fluitend aan de slag gaat. Ook maak je je totaal geen zorgen over jouw toekomst. Als jij elke dag met volle 100% energie aan de dag begint en ook weer vrolijk en voldaan naar huis gaat. Geloof mij: dan is het verspilde tijd. Koop snel een paar flessen bubbels en vier je successen met iedereen in je omgeving en proost op een geweldig leven!  

Wanneer kan ik van start? 

We gaan van start als jij en ik er klaar voor zijn. Als je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt, of als je beter wilt omgaan met de enorme werkdruk en echt werk wilt maken van jouw werkplezier dan maken we een half uur de tijd voor elkaar. Bij een wederzijdse klik plannen we daarna de eerste sessie in; de persoonlijke Kick off. Per jaar starten ongeveer 3 groepen. 

Ik heb de voorkeur voor persoonlijke coaching. Is dat ook mogelijk? 

Uiteraard is het ook mogelijk om in een persoonlijk traject aan de slag te gaan om je leven als advocaat te veranderen zodat je kan floreren. Een 1-op-1 traject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Om de 3 weken plannen we een volgende (online of live). Tussendoor ontvang je nuttige informatie en opdrachten in een werkboek die ongelooflijk waardevol zijn en maximaal een half uur kosten. 

We kijken in het traject naar jouw eigen ruimte, jouw ruimte op kantoor en het pad naar jouw succesvolle toekomst. 

SHAW koptelefoon.jpg

OVER MIJ

SHAW lavendel laptop.jpg

LEES MIJN BLOGS

SHAW radio micro.jpeg

LUISTER MIJN PODCAST

Simply Happy Fans

“Martine is fijne vrolijke kundige vrouw met humor en een eigen visie. Ik vond de workshop heel inspirerend en het heeft mij een stuk dichter bij mijn verlangen gebracht en inzichten gegeven op het gebied van mijn werk. Een aanrader!” 

— Reineke Jonker