simplyhappy_work zonder baas rood.jpg

Simply Happy at Work

Martine Behrens -1 op 1 traject

Aan de slag met elkaar in een persoonlijke sfeer. Samen bezien waar jij op dit moment staat en bepalen waar je over 10 jaar wilt zijn. Welke baan past echt bij jou gezien je talenten, kwaliteiten en kernwaarden. We onderzoeken een aantal belangrijke gebieden die jou werkplezier bepalen en in 6 sessies maken we een persoonlijk en concreet plan. Een plan voor een toekomst waar jij vol vertrouwen naar toe werkt. Ik leg het traject uit aan de hand van een aantal veelgestelde vragen. 

1op1 coaching.jpg
Creëer je eigen werkgeluk

Hoe ziet dit traject eruit?

 

Het is een traject waar we 4 stappen doorlopen. In persoonlijke gesprekken van 1,5 uur gaan we aan de slag. We zoomen in op de verschillende aspecten die nodig zijn om ontspannen te werken in een omgeving waar jij jezelf bent en ook 100% gewaardeerd wordt. Het is een persoonlijk en dus uniek traject. Na deze 6 sessies heb je een concreet plan met heldere stappen in handen.

Hoe ontmoeten we elkaar?

We treffen elkaar live, online of een combinatie van beiden. Online zijn de sessies een uur of iets langer. Live blijkt 1,5 uur een perfecte tijd te zijn. 

Wat zijn de tussenopdrachten? 

Tussen de sessies door ontvang je opdrachten. In de sessies gaan we hiermee door. Het is wel van belang dat jij tijd maakt en investeert in de opdrachten om zo optimaal resultaat te halen. 

Hoe pas ik toe wat ik leer in het traject? 

Na de 6 sessies heb je een duidelijk plan, dat is afgestemd op jou en je ideale baan. Het werkt met kleine stapjes die je simpel kan zetten. Jij weet als geen ander wat bij jou past en waar je 100% enthousiast over bent. Uiteraard adviseer ik je ook hoe veranderingen succesvol door te voeren. 

Wanneer moet ik dit traject niet doen? 

Dit traject is niet voor jou als jij de beste baan van de wereld hebt en jij elke dag fluitend aan de slag gaat.  Ook maak je je totaal geen zorgen over de toekomst. Als jij elke dag met volle 100% energie aan de dag begint en ook weer vrolijk en voldaan naar huis gaat. Geloof mij: dan is het verspilde tijd. Koop snel een paar flessen bubbels en vier je successen met iedereen in je omgeving en proost op een geweldige toekomst. 

Wanneer kan ik van start? 

We gaan van start als jij en ik er klaar voor zijn. Als je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt, of als je beter wilt omgaan met de enorme werkdruk en echt werk wilt maken van jouw werkplezier dan maken we een half uur de tijd voor elkaar. Bij een wederzijdse klik plannen we daarna de eerste sessie in; de Kick off. 

Welke investering vraagt dit traject? 

De 6 sessies duren elk 1,5 uur. Om de 3 weken plannen we een volgende. Tussendoor ontvang je informatie en opdrachten die ongelooflijk waardevol zijn en maximaal een half uur kosten. 

De investering van dit traject is € 947,50 excl BTW. 

SHAW koptelefoon.jpg

OVER MIJ

SHAW lavendel laptop.jpg

LEES MIJN BLOGS

SHAW radio micro.jpeg

LUISTER MIJN PODCAST

Simply Happy Fans

“Martine is fijne vrolijke kundige vrouw met humor en een eigen visie. Ik vond de workshop heel inspirerend en het heeft mij een stuk dichter bij mijn verlangen gebracht en inzichten gegeven op het gebied van mijn werk. Een aanrader!” 

— Reineke Jonker