top of page
simplyhappy_work zonder baas rood.jpg

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Lachend aan het werk

Aan de slag met elkaar in een persoonlijke sfeer. Samen bezien waar jij op dit moment staat en bepalen waar je over 10 jaar wilt zijn en hoe je daar komt vanuit werkplezier en vertrouwen. Herontdek jouw leven als professional, manager of young potential. We onderzoeken een aantal belangrijke gebieden die jouw werkplezier bepalen en in een aantal sessies komen we tot de kern en maken we een persoonlijk en concreet plan. Een plan voor een toekomst waar jij vol vertrouwen naar toe werkt. Ik leg het traject uit aan de hand van een aantal veelgestelde vragen. 

1op1 coaching.jpg
Lachend aan het werk
(alle leeftijden)

Hoe ziet dit traject eruit?

 

Het is een persoonlijk traject van 7 tot 10 sessies. We gaan aan de slag met persoonlijke gesprekken. We zoomen in op de verschillende middelen, tools en vaardigheden die nodig zijn om ontspannen te werken in een omgeving waar jij jezelf bent en ook 100% gewaardeerd wordt. Na elke sessie ontvang je een reflectieverslag zodat we goed jouw vraagstuk in de gaten houden. Na dit traject heb je een concrete toolbox in handen om succesvol te navigeren als professional, manager of young potential. 

Hoe ontmoeten we elkaar?

We treffen elkaar live, online of een combinatie van beiden. Online en live duren de sessies 45 minuten.  Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam. 

Wat zijn reflectieverslagen

Na elke sessie ontvang je een opname van onze gesprek. Dit is voor jezelf om terug te luisteren. Soms gaat een gesprek heel snel of hoor je dingen na een tijdje op een andere manier. Ook vraag ik je om een kort verslag te maken van elke sessie. Dit kan ook een audio bericht zijn. Het is wel van belang dat jij tijd maakt en investeert om zo optimaal resultaat te halen. 

Hoe pas ik toe wat ik leer in het traject? 

Na het intensieve traject heb je een set aan mooie vaardigheden in je bezit, dat is afgestemd op jou en jouw succesvolle carrière. Het werkt met kleine stapjes die je simpel kan zetten. Jij weet als geen ander wat bij jou past en waar je 100% enthousiast over bent. Uiteraard adviseer ik je ook hoe veranderingen succesvol en blijvend door te voeren. 

Wanneer moet ik dit traject niet doen? 

Dit traject is niet voor jou als jij de leukste baan van de wereld hebt en jij elke dag fluitend en lachend aan de slag gaat. Ook maak je je totaal geen zorgen over jouw toekomst. Als jij elke dag met volle 100% energie aan de dag begint en ook weer vrolijk en voldaan naar huis gaat. Geloof mij: dan is het verspilde tijd. Koop snel een paar flessen bubbels en vier je successen met iedereen in je omgeving en proost op een geweldig leven!  

Wanneer kan ik van start? 

We gaan van start als jij en ik er klaar voor zijn. En jij het aandurft en tegen een stootje kan. Als coach ga ik jou plagen, prikkelen en met een dosis humor onderzoeken we jouw pijnpunten.

 

Als je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt, of als je beter wilt omgaan met de enorme werkdruk en echt werk wilt maken van jouw werkplezier dan maken we 17 minuten de tijd voor elkaar. Bij een wederzijdse klik plannen we daarna de eerste sessie in; de persoonlijke Lachkick off. 

Word ik wel serieus genomen als we ook veel lachen tijdens de sessies? 

Uiteraard, dat staat op de eerste plaats. Mijn ervaring is dat we heel snel tot de kern komen. Door deze aanpak ontstaat er ruimte en afstand om te kijken naar wat jij wilt, hoe je bent en waar de schoen wringt. Een lach werkt bevrijdend en is de kortse verbindende weg tussen twee mensen. 

We kijken in het traject naar jouw eigen ruimte en jouw pad naar een succesvolle toekomst. Het is anders dan een klassieke vorm van coaching. 

SHAW koptelefoon.jpg

OVER MIJ

SHAW lavendel laptop.jpg

LEES MIJN BLOGS

SHAW radio micro.jpeg

LUISTER MIJN PODCAST

Simply Happy Fans

“Martine is fijne vrolijke kundige vrouw met humor en een eigen visie. Ik vond de sessies heel inspirerend en het heeft mij een stuk dichter bij mijn verlangen gebracht en inzichten gegeven op het gebied van mijn werk. Deze vorm van coachen past haar als een jas!” 

— Puck Sinkinger gemeente Amsterdam

bottom of page