Broodje Geluk

De Verenigde Naties hebben in 2013 20 maart uitgeroepen tot Internationale Day of Happiness. Hiermee wordt duidelijk benadrukt dat geluk en welzijn essentieel zijn in ieders leven.


Het bestrijden van armoede, het streven naar gelijkheid en het beschermen van onze planeet zijn daarbij drie pijlers om het welzijn te vergroten. Bhutan is en blijft een prachtig voorbeeld als land waar het nationaal geluk boven het nationaal product staat, al sinds 1970!


In Nederland zijn er inmiddels veel initiatieven om geluk en welzijn onder de aandacht te brengen. Simply Happy at Work doet ook graag een duit in dit Happinesszakje op de werkvloer.


Gratis webinar


Donderdag 18 maart om 12 uur is het tijd voor Broodje Geluk. Een boost van 45 minuten tijdens de lunch om jouw werkplezier te vergroten. Shannon Leloux en Martine Behrens delen een aantal krachtige modellen over werkgeluk en hoe je daar zelf invloed op hebt. Ook geven wij jou en je collega's 7 tips mee waar je direct mee aan de slag kan op jouw kantoor, jouw afdeling of team.

Wil je meedoen? Het is gratis en online via Zoom. Schrijf je dan in via deze link en dan mis je niks, ontvang je op tijd de link en wordt het een waardevolle lunch op weg naar Internationale dag van Geluk van zaterdag 20 maart 2021.


Shannon en ik zijn beide experts op het gebied van positieve bedrijfscultuur en werkcultuur bouwen in een team, op een afdeling of in de hele organisatie. Werkgelukexperts zoals wij dat noemen. Shannon richt zich grotendeels op de zorg en gezondheidsinstellingen en Simply Happy at Work kent de juridische wereld van binnen en buiten.

Contact

Simply Happy at Work

 

Amsterdam

info@simplyhappyatwork.nl

Member of Global partnership van Happiness Business school 

Lees hier de privacyverklaring en de algemene voorwaarden

Voor vragen, E-book 'Geluk in de praktijk' of 'Succesvoller' of een kop koffie:

© 2018-2021 by KH 

info@mysite.com

123-456-7890

  • Black LinkedIn Icon
  • YouTube
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Spotify Icon
  • Black SoundCloud Icon
  • iTunes