top of page

Gelukkig terug naar kantoor?

Elke dag weer ben je opgeslokt door de waan van de dag en heb je weer niet echt tijd vrijgemaakt om dat gesprek te hebben over meer persoonlijke begeleiding. Je denkt dat je wel weet wat er speelt, maar of dit ook echt klopt. In het kantooroverleg werd je toch weer onaangenaam verrast door de irritaties die er zijn over de aanwezigheid op kantoor. Ook maak je je zorgen over de ziekmelding van een collega van vanmorgen; het klonk alsof er toch sprake is van een burnout.


Vorige week maakte een ervaren medewerker de overstap naar het bedrijfsleven bekend omdat de werkdruk te hoog is. Je gaat er toch altijd vanuit dat iedereen naar je toekomt als er echt een probleem is. Nu vraag je je inmiddels af waar jij deze ‘geruststellende’ gedachte op baseert als je telkens weer wordt overvallen door deze situaties.

Muzikale pubquiz

Stel je toch eens voor dat je altijd tijd hebt voor die persoonlijke gesprekken met je team, ook als je het druk hebt met dossiers van je cliënten. Je weet waar iedereen mee bezig is, wie het druk heeft en wie ruimte voor die nieuwe opdracht heeft. De ambities van medewerkers zijn bekend, ook in welke richting zij zich willen ontwikkelen. Na het afronden van een pittige opdracht is altijd tijd voor ontspanning en kan de boog even minder gespannen zijn. Laatst organiseerden twee collega’s spontaan een leuke online pubquiz waar alle favoriete liedjes van het team in verstopt waren. Ook heeft een collega met groene vingers de kantoorplanten een nieuwe make over gegeven en de hal van kantoor is prachtig geworden.


Einde van het thuiswerken

Het is tijd om het anders aan te pakken. Juist nu het einde van het grootste thuiswerkexperiment in zicht lijkt te zijn, is dit het perfecte moment om te beginnen. Een start te maken met het bouwen van een moderne en positieve bedrijfscultuur. Eerst wil je weten wat de impact is van Covid-19 op het werk, de medewerkers en het team. Wat speelt er nu echt? Wat is belangrijk voor een ideale werkweek?


Meten is weten.

Maak die Meesterlijke start vandaag al. Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst krijg je snel inzicht hoe het met je team nu gaat, wat wordt bedoeld met een betere werk-privebalans en wat betekent persoonlijke ontwikkeling voor ze.


Na dit onderzoek volgen nog twee waardevolle en logische stappen. In een paar weken tijd heb jij een helder plan met geweldige ideeën die passen bij het team. Juist de combinatie van deze 3 onderdelen is uiterst effectief, simpel en duurzaam! Kortom, neem dit besluit vandaag en mail of bel mij!


Wil je weten uit welke 3 stappen dit Meesterlijke traject bestaat? Kijk op www.simplyhappyatwork.nl/metenisweten of stuur een mail naar info@simplyhappyatwork.nl

bottom of page