top of page

Verzamel team met A-spelersOlympisch kampioen Pieter van den Hoogenband vertelde deze zomer tijdens een zomeravondgesprek met het NRC dat hij na Atlanta (1996) iets veranderde op weg naar de gouden medailles. Pieter had een duidelijk doel voor ogen, nl de absolute top bereiken. Hij verzamelde een groep specialisten om zich heen die hem met elk vraagstuk (voeding, beweging, snelheid) konden helpen.


Als je voor jezelf een doel hebt gesteld voor je carrière dan is de volgende stap het verzamelen van A spelers om je heen die jou verder brengen naar dat ultieme doel. A spelers geven jou energie en inspiratie en helpen jou bij het bereiken van jouw resultaat of groei. Deze experts zijn dichterbij dan je denkt en benader deze mensen vooral vanwege hun kennis en je zult merken dat zij jou graag helpen.


Zet die stip aan de horizon, bedenk wie jou daarbij kan helpen, benader deze A spelers en zet elke dag een stap in de richting van jouw doel. Vergeet niet te genieten van de reis hier naar toe. Pieter van den Hoogenband zwemt in een rechte lijn zo snel mogelijk naar de finish. De weg naar dit Olympisch succes zal voor hem geen rechte lijn zijn geweest.


In deze podcast leg ik je uit wie voor jou A spelers zijn en hoe je deze kunt vinden en benaderen. Via Soundcloud, Mixcloud, iTunes podcasts en Google Podcasts met de zoekterm #onderwegnaarWerkgeluk beluister je mijn verhaal over A spelers in een team A spelers podcast. Elke donderdag staat een nieuwe podcastshow voor je klaar.

bottom of page