top of page

Week van het Werkgeluk: Broodje geluk

Bijgewerkt op: 27 jan. 2022

Maandag 20 september gaat de (internationale) week van het werkgeluk van start. Een prachtig thema dat inderdaad een volle week van aandacht verdient.In die week staat op dinsdag een webinar gepland over werkgeluk en verbinding. Sinds deze zomer ben ik een samenwerking aangegaan met Julia Eisele van Vitallife en we gaan samen nog meer van deze inspirerende en interactieve webinars verzorgen voor verschillende bedrijven op het gebied van verbinding, hybride en werkgeluk.


Donderdag 23 september 2021 is het ook de hoogste tijd voor het vierde Broodje Geluk. Een inspirerende boost tijdens de lunch over de feiten en fabels van Werkgeluk. Het is online, 45 minuten en gratis. Inmiddels heb ik meer dan 230 aanmeldingen. We starten om 12 uur.


Je bent niet alleen als je meer wilt weten over verbinding in je team, meer plezier aan het werk gaan of inspiratie wilt opdoen voor simpele tips. Werkgeluk is in mijn ogen namelijk simpel en tegelijk niet gemakkelijk! Het gaat om aandacht, tijd en consequentie.


Wil je meedoen? Onderdeel zijn van een groter geheel en samen de werkvloer gelukkig(er) maken? Wees van harte welkom en meld je aan via deze link en dan ontvang je alle informatie voor de online omgeving.

bottom of page