top of page

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Tien weken coaching 

simplyhappy_work 2 vrouwen.jpg

Ontdek en Verover Jouw Professionele Succes:

10-Weeks Loopbaancoaching Traject

 

Ben je klaar om jouw loopbaan naar het volgende niveau te tillen? Wil je de sleutels vinden om deuren te openen naar nieuwe kansen en persoonlijke groei? Welkom bij mijn baanbrekende 10-weken durende Loopbaancoaching Traject, speciaal ontworpen om jouw professionele pad te verhelderen en te versterken!

Waarom Kiezen Voor Dit Traject?

🚀 Persoonlijke Begeleiding:

Ik sta naast je terwijl je jouw professionele reis begint. Je gaat  jouw unieke sterke punten, doelen en uitdagingen ontdekken het pad naar succes.

🔑 Doelgerichte Strategieën:

Leer praktische en bewezen strategieën om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken. Ik reik je de tools aan om met zelfvertrouwen beslissingen te nemen en jouw loopbaan richting te geven.

🌟 Persoonlijke Groei:

Dit traject is niet alleen gericht op jouw professionele succes, maar ook op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zult groeien als leider, communicator en beslisser, waardoor je alle aspecten van je leven kunt verbeteren.

💡 Loopbaanoriëntatie:

Twijfel je over jouw volgende stap? Ik help je bij het verkennen van verschillende carrièrepaden en welk pad het beste aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en waarden.

🌐 Netwerkvaardigheden:

Het opbouwen van waardevolle professionele relaties is van onschatbare waarde. Leer hoe je effectief kunt netwerken en connecties kunt maken die jouw carrière verder zullen brengen.

1op1 coaching.jpg

Wat gaan we doen?

📅 2 Wekelijkse Coaching Sessies:

Elke 2 weken zul je samenwerken met mij als jouw toegewijde coach, en ik zal  je begeleiden, inspireren en verantwoordelijk houden voor jouw vooruitgang. Deze sessie is in mijn praktijkruimte in Amsterdam of online. 

📚 Rijke Materiaalbronnen:

Krijg toegang tot exclusieve bronnen, werkbladen en tools die speciaal zijn ontworpen om jou te ondersteunen tijdens jouw traject.

💬 Groepssessies:

Ontmoet mededeelnemers in de interactieve online groepssessies, waar je ideeën kunt uitwisselen, uitdagingen kunt bespreken en samen kunt groeien. Deze sessie is wekelijks en hier ben je 26 weken welkom. 

📈 Praktische Opdrachten:

Pas wat je leert direct toe in jouw dagelijkse werk en leven met gerichte opdrachten om jouw groei te versnellen. Ook maak je na elke persoonlijke sessie een reflectieverslag zodat we echt tot de kern komen. 

Ontmoet Martine Behrens, (provocatief) coach 

Ik ben Martine, 51 jaar en moeder van twee (jong)volwassen dochters. Ik coach en begeleid professionals die een carrière switch overwegen en spreek over werkgeluk, verbinding, welzijn en persoonlijk leiderschap.

Na een carrière van meer dan 15 jaar als bedrijfsjurist heb ik in 2018 mijn eigen roer omgegooid en ben Simply Happy at Work gestart.

In mijn werk als coach, trainer en adviseur focus ik mij op het vergroten van zelfkennis, praktische inzichten en concrete stappen voor (juridische) professionals. Concreet betekent dat jij aan de hand van opdrachten, oefeningen en gesprekken bewuste stappen zet in jouw leven waardoor je carrière een succes is.    

Door mijn eigen ervaring als professional, en werkende ouder begrijp ik waar jij tegenaan loopt en welke gedachten jou in de greep houden.  

 

We leven in een tijd van verandering: het is nodig om het anders te doen. Het is mijn missie om een ieder fluitend aan het werk te laten zijn.

Simpel, effectief, to-the-point en met humor! 

Investeer In Jezelf

Jouw carrière is een van de waardevolste bezittingen die je hebt. Maak de beslissing om in jezelf te investeren en de deuren te openen naar eindeloze mogelijkheden. Doe mee met mijn 10-weken durende Loopbaancoaching traject en merk hoe jouw leven transformeert.

Aarzel Niet - Meld Je Nu Aan!

Plaatsen voor dit exclusieve traject zijn beperkt gezien mijn eigen agenda.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een stralende toekomst.

 

Neem contact op via info@simplyhappyatwork.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Investeer in jouw toekomst.

Investeer in succes. Doe mee met mijn 10-weken durende Loopbaancoaching Traject en laat jouw potentieel schitteren!

Alles op een rijtje: 

  • Start op een voor jou geschikt moment

  • 6 persoonlijke sessies van 45 min

  • 26 weken welkom bij inspirerende groepssessies

  • Waardevolle opdrachten

  • Naslagwerk

  • Investering van €847,-- incl BTW

gele trui.jpg
SHAW happy wall groen.jpg

Simply Happy Fans

"Martine is een fijne scherpe coach met humor, relativeringsvermogen en oog voor de mens. Ze is eerlijk in wat ze ziet gebeuren en kan daarin een mooie spiegel zijn! Verder vind ik haar zeer zorgvuldig en kun je op haar bouwen!"

Paula Dillema, eigenaar van Business & zo

bottom of page