top of page

Simply Happy at Work

Martine Behrens - Tijd voor jouw Geluk 

simplyhappy_work 2 vrouwen.jpg

Leeft bij jou de vraag hoe jij je staande houdt als jonge advocaat? Heb jij een vraag over je carrière of een ander dilemma waar je graag antwoord op krijgt? Twijfel jij of je wel op de juiste plek zit? Wil je inzicht in jouw kwaliteiten en talenten waar je echt goed in bent? Wil je weten hoe je beter omgaat met de hoge werkdruk, constante prestatiedruk en onzekerheid? Of heb je een andere vraag over jouw werk als advocaat, jurist of legal counsel? 
Kortom: heb je behoefte om (een hele dag) stil te staan bij jouw veeleisende baan als jonge advocaat zodat er ruimte en inzicht ontstaat om jouw leven succesvol in te richten. Dan is de "Tijd voor jouw Geluk dag" echt iets voor jou! Aan de hand van een helder stappenplan ben jij in staat om als ambitieuze advocaat de juiste beslissingen te nemen en valkuilen eerder te doorzien. Deze dag vindt plaats in een fijne sfeer met een kleine groep. Iedereen krijgt volop aandacht van de trainer, Martine Behrens. Bovendien ervaar je ook de kracht van de groep, verbinding en samen doen.  

na deze 'Tijd voor jouw Geluk dag'

✔️weet jij wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn;  

✔️neem jij enkel de juiste beslissingen die jouw leven gelukkig maken; 

✔️ken jij jouw valkuilen en uitdagingen en weet jij hoe je daar positief mee omgaat; 

✔️weet jij hoe je beter omgaat met werkdruk, prestatiedrang, onzekerheid en lastige situaties op kantoor; 

✔️ontmoet jij gedreven juridische vakgenoten en ervaar je de kracht om het samen te doen en te werken; 

✔️ben je geïnspireerd om te gaan staan voor wie je bent en wilt zijn; 

Een inspirerende dag voor jou: maak tijd voor jouw Geluk!   

1op1 coaching.jpg

Gelukkige combinatie: welzijn en advocaten? 

Thema's als werk-prive balans, voorkomen van burn out en aandacht voor een positieve werkcultuur zijn  belangrijk voor jonge advocaten en juristen.

De jonge generatie (millennials en Generatie Z) wil goede (ook niet -inhoudelijke) begeleiding, waardering als persoon en hecht waarde aan de fijne invulling van het privé leven en wil een betekenisvolle bijdrage leveren aan deze samenleving. 

Ik geloof dat de tijd rijp is om het daadwerkelijk anders te doen. In Amerika is well-being for lawyers sinds 2018 een hot topic vanwege hoge werkdruk, verontrustende eenzaamheid en verslavingsproblematiek. 

Jij als jonge ambitieuze advocaat, jurist of legal counsel hebt aandacht te besteden aan jouw veerkracht, welzijn en persoonlijk leiderschap om succesvol te zijn.

 

Ik begeleid jou daar graag bij! 

Ontmoet Martine Behrens, trainer/ coach 

Ik ben Martine, 50 jaar en moeder van twee puberdochters. Ik coach en begeleid advocaten, juristen en legal counsels en spreek over werkgeluk, verbinding, welzijn en persoonlijk leiderschap.

Na een carrière van meer dan 15 jaar als bedrijfsjurist heb ik in 2018 mijn eigen roer omgegooid en ben Simply Happy at Work gestart.

In mijn werk als coach, trainer en adviseur focus ik mij op het vergroten van zelfkennis, praktische inzichten en concrete stappen voor advocaten en juristen. Concreet betekent dat jij aan de hand van opdrachten, oefeningen en gesprekken bewuste stappen zet in jouw leven waardoor ook je carrière een succes is.    

Door mijn eigen ervaring binnen de juridische wereld, laat ik jou ook echt de vertaalslag maken naar jouw werk als advocaat of legal counsel. 

 

We leven in een tijd van verandering: het is nodig om het anders te doen. Het is mijn missie om een ander juridisch geluid te laten klinken zodat er alle ruimte is voor jou als mens om te excelleren als advocaat of jurist.  

 

Simpel, effectief, duurzaam! 

Praktische informatie: 

💡prachtige, centrale plek in Randstad goed bereikbaar met OV of carpoolend; 

💡 vrijdag 3 juni 2022 van 10 tot 17.00 uur; 

💡 investering €395,- excl btw per persoon; 

💡 ruimschoots koffie, thee, water en een super gezonde lunch

💡professioneel werkboek wat je als naslagwerk gebruikt; 

💡 kleine groep van 6 tot 8 deelnemers;

💡 deze dag wordt mogelijk door jouw kantoor vergoed: informeer bij HR of je manager 

Kortom, een ontspannen dag om te werken aan jouw eigen welzijn, betrokkenheid en werkplezier zodat je de beste versie van jezelf bent! 

gele trui.jpg
SHAW happy wall groen.jpg

Simply Happy Fans

"Martine is een fijne scherpe coach met humor, relativeringsvermogen en oog voor de mens. Ze is eerlijk in wat ze ziet gebeuren en kan daarin een mooie spiegel zijn! Verder vind ik haar zeer zorgvuldig en kun je op haar bouwen!"

Paula Dillema, eigenaar van Business & zo

bottom of page