top of page

Coaching

Welkom bij "Simply Happy at Work," waar we serieus zijn over geluk op de werkvloer en vooral met een praktische en concrete benadering. Wie heeft er tijd voor wollige managementtaal en zweverige beloftes? Ik niet! Bij mij draait het om no-nonsense, evidence-based coaching die niet alleen werkt, maar ook een glimlach op je gezicht tovert.

Geen vage beloftes, zoals "verander je leven in één dag" (tenzij je een tovenaar bent, en als dat zo is, vertel het mij dan meteen!). Mijn aanpak is gebaseerd op bewezen effectieve strategieën. Ik beweer niet dat ik toverformules heb, maar ik heb wel kennis op basis van wetenschap en een gezonde dosis humor.

Ik zit niet vast in een wereld van onbegrijpelijke termen. Nee, ik ben meer zoals die ene vriend die altijd de beste adviezen geeft, een eerlijkje spiegel voorhoudt maar dan met een professionele touch. Ik vermijd ingewikkeld jargon omdat ik geloof dat heldere taal essentieel is. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd om een coach te zijn die klinkt alsof hij een spiritueel woordenboek aan het citeren is?

Dus, klaar om serieus aan de slag te gaan met een glimlach op je gezicht? Ontdek de voordelen van "Simply Happy at Work." Want als je dan toch werkt, waarom niet gewoon gelukkig zijn terwijl je het doet?

bottom of page