top of page

Martine Behrens

Rode draad in mijn loopbaan is het ondersteunen van medewerkers bij duurzame inzetbaarheid en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Als coach luister ik goed, denk ik in mogelijkheden, ben creatief, blijf ik betrokken bij degene die advies vraagt en blijf ik gericht op het resultaat. Een coach met humor en pit. 

In het algemeen ben ik ondernemend, opmerkzaam, nieuwsgierig, rijk aan contacten en  zorgvuldig. 

Mijn stijl van coachen daagt kandidaten uit om op eigen gedrag te reflecteren en vrij van oordelen of weerstanden nieuwe keuzes te maken. Ik heb veel ervaring met snel en effectief helder te krijgen waar het probleem zit om vanuit daar gezamenlijk naar een oplossing te zoeken die voor de kandidaat helpend is. 

Ik ben aangesloten en gecertificeerd bij NobCo. 

Martine Behrens, ervaren coach

Als je mij zou kennen dan weet je dat: 

  • Er altijd wel een vlek op mijn blouse zit.

  • Ik altijd en overal mogelijkheden zie tot het irritante aan toe.

  • Ik elke ochtend onder een ijskoude douche sta met een lekker dansnummer als timer, want het water blijft wel echt koud;

  • Dat mijn dochters mijn moeder bellen als ze een keer lekker willen eten;

  • En dat ik mij verheug op de vrijdag om dan te luisteren naar de Zelfspodcast en regelmatig hardop in een deuk lig;

  • Ik vaak de tripjes en avondjes met mijn vriendinnen organiseer, ze noemen mij ook een echte regeltante to the max. 

  • Wij elke zomervakantie een carpool karaoke opnemen van het dan favoriete liedje, uit volle borst zingen en het filmpje sturen aan familie en vrienden als zomergroet!  

Mijn werkwijze

Ik doe mijn werk als coach met genadeloze liefde en ontwapenende humor. Ik ben wars van opsmuk, de glimmende buitenkant en wollig taalgebruik. Ik hou niet van getrut met punten en komma’s. Ik creëer de ruimte waar je jezelf ontmoet en een ander leven als mens én succesvolle professional ontdekt vanuit vertrouwen en met concreet pakket aan vaardigheden, tools en strategieën om als vakman én persoon uit te blinken. 

Mijn visie op een ontspannen carrière als persoon is simpel en bovenal praktisch. Ik heb veel meer plezier in mijn werk nu ik ruimte heb gecreëerd om te doen waar ik goed in ben, waar ik bakken energie van krijg. Elke dag weer, ook als ik slecht heb geslapen.

Daarvoor is geen grote ommezwaai nodig of transformatie waarmee je je leven 180 graden op zijn kop zet. Succesvol zijn, productief werken en hoge prestaties leveren, is binnen handbereik door te kijken met een positieve mindset, vergroten van veerkracht en het verlagen van stress en werkdruk. Dat vraagt  lef en durf om ruimte hiervoor te maken. Ruimte om het anders te doen, in ieder geval niet zoals het altijd steeds is gegaan en gebeurd. 

bottom of page